Frumusete radianta

Secretul pentru aspectul de piele tanara este iluminatorul. Acesta evidentiaza subtil, adaugand dimensiune si vitalitate pielii.

 

Machiaj pentru ochi verzi

1
1

Machiaj Organic

Mai jos vei gasi machiaj organic ILIA Beauty .

Machiajul este o arta esentiala folosita de femeile din toata lumea , desi ajuta la infrumusetarea femeilor , ne expunem la chimicale adeseori toxice , unele dovedite ca au o legatura stransa cu cancerul . Din fericire au aparut alternative efective la produsele de make-up conventionale.

Iata 6 motive pentru care recomandam machiaj organic :

1. Sunt pline de nutrienti
2. Renunti la chimicale
3. Sunt prietenoase cu pielea ta
4. Te protejeaza de imbratranirea prematura
5. Contin parfumuri natural
6. Protejezi si mediu nu doar pielea ta

1. Sunt pline de nutrienti
Pielea ta absoarbe 60% din substantele care intra in contact cu acesta. Desi pielea are un sistem propriu de filtrare , aplicarea zilnica de produse de machiaj care nu sunt organice , poate afecta functiile corpului si poate duce la probleme de sanatate. O regula de aur suna asa „daca nu il poti manca, nu il purta” . Poate suna ciudat dar majoritatea ingredientele din produsele de machiaj organic contin ingrediente hranitoare ca untul de cacao , ulei de cocos , de struguri , din samburi de rodii si sunt pline de antioxidanti care asigura protectie si mentine integritatea si elasticitatea pielii .

2. Renunti la chimicale
Rezultatul produselor conventionale este invers proportional cu sanatatea . Parabenii si phthalates sunt doua exemple comune de substante folosite intensiv in cosmetice. Ambele avand legaturi stranse cu diabetul si cancerul.

3. Sunt prietenoase cu pielea ta
Produsele organice sunt blande cu pielea ta. De ce ai vrea sa folosesti cosmetice conventionale ? Produsele conventionale vand o frumusesete falsa care vine cu un cost. Costul frumusetii tale naturale. Vrei ca pielea ta sa imbatraneasca prematur ? Vrei sa cresti sansele unei boli cronice ?

4. Te protejeaza de imbratranirea prematura
Produsele organice contin de obicei minerale naturale care iti pot oferi protectie solara. Pielea tenului tau este mai subtire fata de restul corpului si mai expusa imbatranirii premature . Alegand produse organice cu minerale iti poti pastra pielea tanara.
Ilia Beauty ofera o gama de machiaj organic cu SPF natural din oxid de zinc cunoscut pentru faptul ca protejeaza impotriva radiatiilor UV , UVA , UVB . De asemenea multe extracte din plante ofera proprietati antioxidante si chiar Vitamina C este recunoscuta ca ofera o mica protectie solara.

5. Contin parfumuri naturale
Cand alegi produse naturale asigurate ca aromele sunt derivate din ingrediente naturale. Uleiurile esentiale sunt cele mai bune parfumuri din lume si cele mai concentrate din punct de vedere al aromei.

6. Protejezi si mediu nu doar pielea ta
Nu este greu sa contribui la bunastarea planetei. Eliminand produsele conventionale de orice fel ( alimentare sau cosmetice ) vei face planeta un loc mai bun. Poate nu vei schimba planeta peste noapte dar poti fii catalistul care devine un model pentru cei din jur.