Intrebari frecvente

Acestea sunt cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate. Daca nu gasesti raspunsul la intrebarea ta foloseste formularul de contact din josul paginii .

comanda cosmetice , comanda machiaj
Cum pot comanda ?

Modalitatea de comanda este foarte simpla. Introduceti produsele in cos si faceti click pe Cosul din dreapta sus pentru finalizarea comenzii.

metoda de plata , cosmetice , organice , bio
Cum pot plati ?

Puteti alege una dintre cele doua optiuni disponibile – Plata prin transfer bancar in baza unei proforme pe care o veti primi ulterior comenzii sau ramburs cash prin intermediul curierului .  Intentionam sa introducem, in cel mai scurt timp, si posibilitatea platii prin card bancar.

livrare rapida machiaj
Care sunt conditiile de livrare ?

Pentru comenziile care depasesc 240 de lei costul livrarii este gratuit. Costul livrarii este de 16 lei .Livrarea se face prin curierat rapid.

satisfactie garantata , politica de returnare
Care este politica de returnare ?

ORGA Label ofera garantia satisfactiei. Daca nu esti multumita de produs acesta poate fii returnat in termen de 14 zile lucratoare.

ambalare cadou
Pot face un cadou prin intermediul ORGA Label ?

Desigur. Specifica in caseta de mentiuni a comenzii ca doresti impachetare pentru cadou iar noi ne vom ocupa sa ambalam produsele ca un cadou si nu vom include factura in colet.

siguranta datelor
Sunt datele mele in siguranta ?

Serverul nostru ruleaza cu SSL ( Secure sockets layer ) , ceea ce asigura encriptie intre server si client datele tale fiind in siguranta. De asemenea mentionam ca Rupiferi SRL-D este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) sub numarul de infochiosk 757224473189 din 19/03/2016

Alte intrebari ?

Noi suntem Orga Label . Tu cum te numesti ?

Adresa E-mail

Mesajul tau